Actualitate

Apelul Allei Pugaciova de a fi inclusă pe lista “agenților străini” reprezintă sfârșitul lui Putin

„Acum știu cine va fi președinte al Rusiei la alegerile anticipate de anul viitor.

Este Alla Borisovna Pugaciova!

O femeie, idolul a milioane de oameni, o divă care a găsit puterea și curajul, spre deosebire de mulți bărbați, să pledeze public pentru încetarea războiului și pentru pace, știind că acum dau șapte ani de închisoare pentru asta. Iată ce a scris Alla Pugacheva pe Instagramul ei de astăzi:

“Vă rog să mă înrolați în rândurile “agenților străini” ai țării mele iubite, pentru că sunt solidară cu soțul meu, care își dorește pentru patria sa prosperitate, viață pașnică, libertate de exprimare și încetarea uciderii băieților noștri pentru scopuri iluzorii care fac din țara noastră un paria”.

Apelul lui Alla Pugaciova de a fi inclusă pe lista “agenților străini” după Maksim Galkin este sfârșitul lui Putin!

Casa de ra*at și de betoane numită “Rusia lui Putin”, pe care teroristul șef al Kremlinului a construit-o timp de 22 de ani în mintea poporului său, se prăbușește sub ochii noștri.

Iar acest proces, care generează sânge și duhoare în jurul său, este de neoprit!”, consideră Anton Gerașcenko.

Mesajul lui Pugacheva vine la o zi după ce Galkin – un comediant care a vorbit în repetate rânduri împotriva războiului cu Ucraina – a fost desemnat agent străin de Rusia.

Ministerul rus al Justiției a susținut că Galkin desfășoară activități politice și primește ajutor de la o sursă străină – Ucraina.

„Motivarea deciziei este că se presupune că primesc fonduri din Ucraina pentru a face activități politice. În primul rând, nu fac activități politice. Pe scenă la concertele mele, fac umor și satiră politică, așa cum fac de 28 de ani. […]
Dacă mă adresez abonaților și telespectatorilor mei ca cetățean, și ca persoană, o fac cu absolută sinceritate. … Ministerului Justiției, oameni buni, un grup din care sper să fac parte, nu plătiți pentru sinceritate și onestitate. Nu-mi vând părerea sau gândurile și nu cumpăr pe alții. Nu îmi vând conștiința, a spus Galkin
Galkin a adăugat că a primit bani din Ucraina „la un moment dat, în urmă cu aproximativ 10 ani, când am susținut un concert acolo”.

După invadarea Ucrainei de către Rusia, Maksim Galkin a vorbit în mod repetat împotriva războiului. La începutul lunii septembrie, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a spus că Galkin a făcut „declarații foarte rele” și că „în mod clar nu este pe aceeași cale ca noi”, potrivit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *