IT&C

Apple a anunţat o baterie care se fixează pe spatele unui iPhone 12, prelungind durata de funcţionare a acestuia

MagSafe Battery Pack costă 99 de dolari, are culoarea albă şi este disponibilă pentru precomenzi, urmând ca livrările să înceapă săptămâna viitoare.

Atunci când este fixată pe spatele unui iPhone, bateria poate încărca telefonul cu o putere de 5 Watti, aproximativ egală cu cea a unui încărcător mai vechi de iPhone şi mai redusă decât cea a 15 Watti a unui încărcător normal MagSafe.

Când bateria este ataşată unui iPhone, utilizatorii pot folosi un cablu în portul Lightning, pentru a încărca atât bateria externă cât şi pe cea a dispozitivului, pentru o încărcare mai rapidă.

Lansarea produsului în această săptămână este cea mai recentă dintr-o serie de accesorii care utilizează sistemul Apple MagSafe, pe care compania l-a introdus în toamna anului trecut odată cu noile iPhone-uri.

În sondajele efectuate de companie în rândul utilizatorilor, durata de viaţă suplimentară a bateriei este în mod constant una dintre funcţiile de top pe care consumatorii le doresc de la smartphone-urile lor.

Apple a lansat în trecut carcase care extind viaţa bateriei, dar fără MagSafe, carcasele inteligente ale bateriei Apple trebuiau să se conecteze fizic la portul iPhone-ului pentru a-l încărca şi a oferi o durată suplimentară de viaţă a bateriei.

Apple nu a publicat estimări oficiale privind durata de viaţă a bateriei sau capacitatea de încărcare, dar o fotografie a produsului sugerează că bateria MagSafe are 1.460 miliamperi pe oră sau puţin sub jumătate din bateria de 3.110 mAh a unui iPhone 12.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *