Actualitate

AUR din R. Moldova: Refuzat de toată lumea, Dodon s-a văzut cu ultimul dictator din Europa

Alianța pentru Unirea Românilor din Republica Moldova condamnă atitudinea ofensatoare și sfidătoare a fostului președinte Igor Dodon, care a avut o întrevedere cu președintele belarus Alexandr Lukașenko.

„Fostul nepreședinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a văzut în aceste zile cu ultimul dictator al Europei, Alexandr Lukașenko. Refuzat de toată lumea bună, refuzat chiar și de moldoveni, Igor Dodon continuă să ne facă de rușine prin josnicia pe care o arată în fața unor așa-ziși lideri lipsiți de legitimitate. Această întrevedere arată cât de mic și irelevant a devenit acest partid antinațional, un partid nefrecventabil și care caută cu disperare să se agațe cu disperare de câteva procente electorale”, a declarat președintele Alianței pentru Unirea Românilor – AUR din Republica Moldova, Vlad Bilețchi.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) din Republica Moldova reprezintă o forță politică patriotică care militează pentru respectarea libertății și drepturilor fundamentale, așa cum ele există în România și în spațiul Uniunii Europene. Pilonii de bază ai AUR sunt familia, națiunea, credința și libertatea.

https://infoprut.ro/

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *