Auto

Austriecii au testat Dacia Duster pentru a înțelege de ce se vinde atât de bine. Concluzia trasă de ei

O publicație din Austria a apelat la un fost campion mondial de raliu pentru a testa Dacia Duster pe drumul dinspre Graz spre Salzburg.

Jurnaliștii de la Kleine Zeitung scriu că ideea acestui test le-a venit de la faptul că Dacia Duster se vinde foarte bine în această țară. Austriecii au cumpărat anul trecut 3.110 Dacia Duster, cifre considerate foarte bune.

„Este de necrezut câte Dacia Duster vedeți pe străzi. Cum se cheamă acest fenomen? Nicio idee! În orice caz, pe drumul de la Graz spre festivalul de la Salzburg am văzut o mulțime”, își încep austriecii relatarea.

Jurnaliștii austrieci au menționat că au apreciat spațiul din portbagaj, poziția la volan, dar și dotările, raportat la prețul modelului.

De asemenea, austriecii au mai scris că Dacia Duster s-a comportat excelent și în spații înguste.

„Ne-am simțit ca acasă, atât pe străzile înguste, dar și când parcam. Am făcut și un test în offroad, pe o ploaie torențială cu grindină. Am închis ochii și am trecut, dar am ajuns acasă, în fața garajului, cu mașina nedeteriorată”, a mai scris sursa citată.

Concluzia acestui test i-a aparținut lui Walter Rohrl, un fost pilot de raliu care a câștigat de două ori titlul mondial.

„Dacia este o perlă în Grupul Renault și o poveste de succes! Este din ce în ce mai la modă să conduci o Dacia. Cine ar fi crezut asta?”, a conchis acesta.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *