CSI / Rusia

Avocații ucraineni vin cu o petiție împotriva lui Ianukovici

Ceea ce a început ca o serie de discuții on-line cu privire la EuroMaidan și violența poliției , a crescut într-o mișcare de reformă sub forma unei petiții online, susținută de către avocații națiunii. În mai puțin de o săptămână documentul a acumulat peste 250 de semnatari din partea membrilor comunității juridice.

Petiția, care se adresează specialiștilor legali, privind situația din țară, este publicată pe cel mai popular site de petiții, www.petitions247.com, și vine la inițiativa avocatului din Kiev, Mykola Orlov, angajat al firmei de avocatura OMP.

El a declarat pentru Kiev Post, că a decis să scrie petiția deoarece "comunitatea juridică nu a reușit să răspundă în mod adecvat la deteriorarea situației" în țară.

Orlov a explicat că petiția conține trei mesaje principale. Primul este de a "spune lucrurilor pe nume", ceea ce înseamnă că în calitate de voce a comunității juridice din Ucraina, semnatarii petiției sunt dispuși să admită adevărul trist a situației penale, care a învăluit țara în ultimii ani.

Al doilea mesaj este să recunoaștem că sistemele juridice și guvernamentale ", sunt la un pas de colaps," o stare de lucruri din țară nu a confruntat de la proclamarea independenței.

În cele din urmă, Orlov a declarat că comunitatea juridică este dispusă să inițieze schimbări reale.

sursa: kyivpost.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *