ActualitateSănătate

Bărbatul ar fi încercat să se sinucidă

Bărbatul găsit inconştient într-o toaletă din Braşov, care ar fi iubitul uneia dintre doctoriţele arestate în dosarul ”Sfântul Pantelimon”, şi-a revenit, este conştient, dar nu a putut fi audiat. Anchetatorii, care au deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă, spun că ”este posibil să fie medic”. El şi-a administrat o perfuzie, arată date din anchetă.

Bărbatul care a fost găsit inconştient, vineri, într-o toaletă publică din Piaţa Sfântul Ioan din municipiul Braşov ”cel mai probabil şi-a administrat o perfuzie cu o substanţă de uz medical”, arată date din ancheta procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. ”Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov pentru a primi îngrijirile medicale necesare, ulterior fiind transferat la Spitalul Militar din Braşov. În prezent, persoana este conştientă, însă nu a putut fi audiată de organele de Poliţie”, a declarat, sâmbătă, prim procurorul Anca Loredana Gheorghiu. Era medic ATI la Sf. Pantelimon și iubitul ”doctoriței morții” Anchetatorii afirmă că, în condiţiile în care alături de bărbat a fost găsit şi un ecuson de medic de Anestezie-Terapie Intensivă, nu exclus posibilitatea ca acesta să fie medic.

”În urma verificărilor preliminare efectuate, face precizarea că este posibil ca bărbatul în vârstă de 53 de ani să aibă calitatea de medic ATI, având în vedere că asupra sa a fost găsit un ecuson în acest sens”, a precizat procurorul. Cercetările în acest caz continuă, fiind deschis dosar penal in rem, care vizează infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
Surse locale susţin că bărbatul ar fi iubitul uneia dintre doctoriţele inculpate în dosarul care vizează moartea unui pacient în secţia de terapie intensivă a Spitalului ”Sfântul Pantelimon” din Bucureşti.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *