Bună Dimineața

Bașcanul Formuzal îl va aresta pe președintele Timofti

Acum se vorbește mult despre „lecția ucraineană”. Mă întreb: dar ce-au învățat conducătorii RM din „lecția ucraineană”? Nimic. De ce? Pentru că ce ar mai trebuie să declare bașcanul Formuzal pentru a i se pune „brățările” la mâini?

…Ieri, acesta s-a dedat la atacuri furioase la adresa ”bandiților terminați” de pe maidanul din Kiev, dar și a României. Pe maidanul din Kiev, a zis e, au acționat „zece mii de bandiți terminați, nomazi, gata să ucidă pentru bani bătrâni și copii"… Acum aceste zece mii de „euromaidanezi” vor fi invitați de Băsescu în România, vor fi tratați trei-patru luni, vor prinde la slănină, iar la toamnă vor veni în Moldova să ne organizeze un „kardabalet”…

În semn de solidaritate cu apărătorii „statalității ucrainene”, Formuzal a propus să invite pe cel puțin pe zece ofițeri ai „Berkutului” în Găgăuzia, pentru a-i ”reabilita”. Vorbind despre aceste lucruri în fața unui auditoriu bașcanul a utilizat din plin toate tehnicile de manipulare. Mulțimea La întrebările lui audiența îl aplauda și îl susținea, răspunzând în cor:

– Sunteți de acord să aducem pentru reabilitare zece ofițeri din ”Berkut”?

– DA!

– Avem vreo garanție că cei 10 mii de ”euromaidanezi” nu vor veni și în Moldova să ne arate nouă cum să trăim?

– NU!

….Cum credeți, ce ar fi răspuns mulțimea, dacă Formuzal ar fi întrebat-o: „Sunteți de acord ca să-l arestăm pe președintele Timofti și să-l aducem la Comrat?”

Cu certitudine, ar fi răspuns în cor: DA!!!

Uneori, visele bolnave ale unor minți bolnave pot deveni realitate. E o lecție cumplită pe care ne-a dat-o istoria.

Constat cu adânc regret și îngrijorare că liderii politici ai RM n-au învățat această lecție.

Dovadă că acest Formuzal e încă membru al guvernului RM și se află încă în libertate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *