Actualitate

Bill Gates face anunţul momentului! A dezvăluit data exactă când am putea scăpa de COVID. Vom reveni complet la normalitate

Toată lumea aştepta această dezvăluire. Miliardarul Bill Gates a dat răspunsul exact. Acesta a spus când ar putea scăpa omenirea de pandemie în totalitate.

Bill Gates a dezvăluit când vom scăpa de pandemie

Miliardarul filantrop a venit cu o profeţie pe care o aştepta toată planeta. Acesta a dezvăluit pentru Sky News că speră ca lumea va fi “complet normală” până la sfârșitul anului 2022, pe măsură ce vaccinurile COVID-19 devin disponibile din belșug.

Ţările care se vor elibera primele de COVID-19

Fondatorul Microsoft a spus că rata ridicată de inoculare în țări mai bogate, inclusiv SUA și Marea Britanie, ajută la eliberarea dozelor pentru împărțirea cu alte țări.

“Faptul că acum vaccinăm tinerii sub 30 de ani în Marea Britanie și SUA și nu avem toți cei de peste 60 de ani din Brazilia și Africa de Sud vaccinați nu este corect, dar în termen de trei sau patru luni, vaccinurile va ajunge la toate țările care au o epidemie foarte severă„, a mai spus Bill Gates, conform sursei citate.

Bill Gates este optimist. Deși nu credea că pandemia de COVID-19 ar fi putut fi eliminată până anul viitor, miliardarul filantrop se așteptă ca numărul cazurilor să poată fi redus la un număr foarte mic până la sfârșitul anului 2022.

Bill Gates, în vârstă de 65 de ani, a insistat, de asemenea, că pregătirea pentru viitoarele pandemii este o prioritate absolută și și-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că actuala pandemie va fi uitată, așa cum s-a întâmplat acum câțiva ani după focarul de Ebola.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *