Social

Biroul politici de reintegrare – restructurat: Vor fi patru subdiviziuni

Biroul politici de reintegrare în calitate de direcție din cadrul Cancelariei de Stat a fost parțial reformat, fără a fi schimbat numărul unităților de personal ale Biroului.

Astfel, conform noi structuri Biroul va fi constituit din patru subdiviziuni interne, după cum urmează:

1. Secţia proiecte de asistență – responsabilă de gestionarea proiectelor de dezvoltare pe dimensiunea transnistreană;

2. Secţia politici sectoriale de reintegrare a țării – responsabilă de coordonarea sectorială a activităților de reintegrare a țării;

3. Secţia analitico-informațională – responsabilă de elaborarea sintezelor analitice despre situația din regiunea transnistreană, comunicare și informarea publicului despre activitățile Biroului;

4. Serviciul juridic și aspecte de securitate – responsabil de expertizarea și elaborarea proiectelor de acte normative și de conlucrarea cu delegația Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control.

În corespundere cu Regulamentul său de activitate, Biroul informează că va continua să fie responsabil de coordonarea/ realizarea politicilor de reintegrare a RM și de organizarea desfășurării procesului de negocieri pentru reglementarea transnistreană în formatele de dialog stabilite, fiind subordonat pe aspecte strategico-politice viceprim-ministrului responsabil de realizarea politicilor în domeniul reintegrării ţării și pe aspecte administrative secretarului general al Guvernului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *