Actualitate

(BLOG) 500 000 lei dați în vânt

– DAR (pe mine m-a deranjat suma mare de bani cheltuiți, se putea mai ieftin) –

Nu vreau să scriu despre politică dar la mine în țară nu ai cum. Lumea mai nu moare de foame, de lucru nui și degraba nu va fi – guvernul cheltuie 500 000 lei pentru o mică călătorie în Grecia, de ce nu ?

În luna mai urmează să plec la un concurs unde împreună cu alți colegi trebuie să reprezentăm Universitatea Tehnică din Moldova. Studiez informatică și structura calculatorului, programarea microcontrolerelor ( etc ) – pentru unii prostii dar aceste prostii fac ca alte țări să lucreze mai puțin, să aibă haine ieftine și mașini bune, încă de pe timpul URSS se vorbește că în SUA un fermier cu efort minim prelucrează mult pământ.

La universitate nu avem un ciocan de lipit – lucru elementar, nu mai aduc în discuție detalii ( componente ) sau chiar o mașină de făcut circuite imprimate. Pentru ca să învăț ceva care poate fi aplicat și în practică trebuie să lucrez după lecții și să îmi cumpăr o mică parte din componentele de care am nevoie la universitate pentru a deveni un specialist bun.

Sunt student străduitor și visez că o să particip la automatizarea multor procese la mine în țară – o sa fac viața mai ușoara pentru mulți și produse mai ieftine vom avea.

Domnule Leancă – au fost găsiți bani pentru o călătorie în Grecia să arătați la lume că nu mai avem nevoie de vize – HAI să găsim bani pentru câteva stații de lipit, oscilografe și componente electronice precum kituri FPGA, microcontrolere și programatoare.

(…)

Sursa și continuare: dan.iftodi.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *