Sport

BOMBĂ la Real Madrid! ”E cel mai bun din lume, dar i-a anunţat că pleacă!”. Lovitură dură încasată de Florentino Perez

”Raphael Varane vrea să plece de la Real Madrid. Decizia sa este fermă! Vrea să plece de pe Bernabeu şi i-a solicitat lui Zinedine Zidane să rezolve această situaţie pentru a nu se despărţi de Los Blancos în condiţii neplăcute” anunţă sursa citată.

”Este cel mai bun fundaş central din lume” cred oficialii madrileni, care i-au pus o clauză de reziliere de 200 de milioane de euro, celui care este unul dintre cei mai decoraţi fundaşi din lume în acest moment.Paris Saint Germain şi Manchester United sunt două dintre posibilele destinaţii ale francezului care vrea ”să schimbe aerul”. Varane (25 de ani) ar putea părăsi Santiago Bernabeu pentru minim 100 de milioane de euro, după 8 ani petrecuţi în Capitala Spaniei.

Fundaşul central născut la Lille a venit la Real Madrid de la Lens în 2011. A strâns 268 de meciuri în tricoul merengue şi a marcat 12 goluri. Pe Bernabeu, Raphael a câştigat două titluri de campion al Spaniei, patru Uefa Champions League, trei Supercupe UEFA, o Cupă a Spaniei, dar şi de patru ori Mondialul Cluburilor. Varane este campion mondial cu naţionala Franţei în 2018.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *