CSI / Rusia

BREAKING. Primele imagini VIDEO cu nava amiral „Moskova” după ce a fost lovită de rachetela Ucrainei (FOTO/VIDEO)

Primele impresii ale acestei fotografii șocante. Echipamentele de salvare (plute de salvare) de la bordul navei „Moskva” lipsesc, ceea ce înseamnă că au fost aruncate în apă în timpul operațiunii de salvare.

Macaraua de marfă nu se află într-o poziție diametrală și se pare că a fost folosită pentru lansarea bărcilor navei. Ușile hangarului pentru elicopter sunt deschise, dar cabina de zbor este aglomerată și nu este pregătită pentru zboruri. Este posibil ca elicopterul să fi rămas la bordul navei.

Numeroase puncte negre de la bord pot indica un incendiu intern în compartimentele navei. Antenele radarelor de apărare antiaeriană și SAM sunt în poziție diametrală. Lansatoarele de rachete de croazieră nu sunt avariate.

Aparent, lovitura rachetei a lovit baza suprastructurii provei navei. Explozia focoaselor și arderea rămășițelor de rachetă au alimentat la detonarea pivnițelor de muniție antisubmarină (RBU-6000), care se aflau sub linia de plutire.

Imaginile au fost făcute de salvatorii turci care au fost primii care au ajuns în apropiere de nava „Moskva” lovită de rachetele Ucrainei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *