Spectacole

Când și de ce nu este bine să stai în casă

Când: 18-21 februarie
Unde: MOLDEXPO
De ce: La expoziţie vor fi prezentate vinuri din struguri, băuturi alcoolice tari, echipament şi accesorii pentru industria vinului, butaşi de viţă-de-vie, ediţii specializate. La eveniment vor participa companii producătoare din Republica Moldova, CSI şi străinătate, dealeri și distribuitori oficiali.

20 februarie

Concert în susţinerea tinerilor solişti ai Orchestrei

Când: ora 18.00
Unde: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”
De ce: Conduși de prim-dirijorul Mihail Agafiţa, muzicienii Alexandr Boldâri, Maria Serbinov, Alla Kreidman și Viaceslav Bilia vor interpreta Simfonia nr.30 în Do Major, Alleluia, de J. Haydn, Concertul pentru soprană şi orchestră în fa minor, de R. Gliere, Fantezia pastorală ungară pentru flaut şi orchestră, de F. Doppler, Concertul pentru marimbă şi orchestră, de N. Rosauro, și Capriccio pe teme evreieşti pentru trompetă şi orchestră, de B. Dubosarschi.

21 februarie

Spectacolul „Unde-i Hipopotamul?”

Când: ora 11:00
Unde: Teatrul „Guguță”

Premiera spectacolului „Familia Tot”

Când: ora 18:00
Preţ: 70 – 150 Lei
Unde: Teatrul „Mihai Eminescu”
De ce: Iubitorii de teatru sunt invitați să fie cuceriți de un spectacol deosebit, pus în scenă printr-o comedie cu accente dramatice, unde în rol principal îi veți regăsi pe un poștaș căruia îi place să mai joace corespondența, un maior care se crede detectiv și o simpatică, răbdătoare familie.

22 februarie

Spectacolul „Hronicul Găinarilor”

Când: ora 18:00
Preţ: 50 – 120 Lei
Unde: Teatrul „Mihai Eminescu”

Show simfonic cu „Hituri Mondiale”

Când: ora 19:00

Preţ: 140 – 380 Lei
Unde: Teatrul Naţional de Operă şi Balet
De ce: În februarie 2015, Orchestra Simfonică din Ucraina (Simfo-Show) vă invită la un nou program special „Muzica Dragostei”. Pe lângă cele mai strălucitoare și dinamice compoziţii ale starurilor mondiale pop și rock – care au câștigat deja recunoştinţa publicului nostru, cum ar fi Madonna, Led Zeppelin, Joe Cocker, Nirvana, Metallica, AC / DC și Okean Elzy, în această programă vor fi incluse hituri despre dragoste – într-o interpretare originală a Orchestrei Simfonice, și anume: Scorpions, The Beatles, George Michael, Frank Sinatra, Whitney Houston, Depeche Mode, Sting și multe altele.

(A.G.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *