Ultima oră

Câștigător al Globului de Aur, Kevin Costner le-a mulțumit românilor

"Mulţumesc tuturor oamenilor din faţa camerei şi din spatele ei, oamenilor din România", a declarat Kevin Costner în discursul său de acceptare a premiului Globul de Aur pentru cel mai bun actor în miniserie/ film TV. Costner a concurat pentru acest premiu cu Benedict Cumberbatch ("Sherlock"), Woody Harrelson ("Game Change"), Toby Jones ("The Girl") şi Clive Owen ("Hemingway & Gellhorn").

Aceasta a fost a cincea nominalizare la Globul de Aur pentru Kevin Costner şi, totodată, a doua oară când obţine prestigiosul trofeul. El a mai câştigat un Glob de Aur pentru regia filmului "Dansând cu lupii" (1991).

Recent, Kevin Costner a vorbit şi într-un interviu acordat ProTV Magazin despre modul în care au decurs filmările şi despre spiritul românilor, care i-au primit şi sprijinit necondiţionat pe membrii echipei de producţie. Pasionat de istorie, actorul a declarat în interviu că acesta a fost, de altfel, unul dintre motivele pentru care a ales să joace în această miniserie, unde interpretează rolul lui Devil Anse Hatfield, care, alături de Randall McCoy (Bill Paxton), revine acasă după încheierea Războiul Civil.

Mediafax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *