Bună Dimineața

Câte-un kilogram de urzici la fiecare Artist Emerit

Nu-mi voi mai exprima aici revolta referitoare la faptul că unii premiați, talente incontestabile ce activează de ani de zile ca promotori ai dramaturgiei în Moldova, așa și n-au învățat să mulțumească în română. Nu acest fenomen a făcut din Gală o tragicomedie.

Patetismul serii, creat de emoțiile pure ale artiștilor premiați, s-a împleticit într-un mod penibil cu prezența mai multor politicieni care n-au ratat ocazia de a-și face niscaiva imagine pozitivă. Naivii de ei credeau că se vor spăla pe mâini cu dăruirea unor plicuri cu bani.

Nimeni nu a putut ironiza mai bine momentul decât actrița Dina Cocea care s-a folosit de prezența conducătorilor statului în sală și le-a mulțumit pentru titlurile de Artist Emerit și Artist al Poporului, cât și pentru Medalia „Mihai Eminescu”. „Pentru toate trei la un loc primesc un adaos la pensie de 25 de lei și mulțumesc, fiindcă mai adaug cinci lei și-mi cumpăr un kilogram de urzici!”, a mai zis ea, fiind acoperită de hohotele spectatorilor, în timp ce Vlad Filat râdea în palmă. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *