Eveniment

Ciocolata regală, lansată pe acorduri de Bach, la București (GALERIE FOTO)

Luni, la Palatul Elisabeta a avut loc evenimentul de prezentare a primelor produse din ciocolată româneşti cu nume regal. Noua gamă de ciocolată – "Kandia Regal" – include trei sortimente: ciocolata cu lapte "Alteţa Sa Regală Principesa Margareta", ciocolata amăruie "Alteţa Sa Regală Principele Radu", cu 55% cacao, precum şi ciocolata amăruie "Castelul Peleş", cu 75% cacao.

La eveniment au participat principesa Margareta, principele Radu, Mihai Georgescu, managing director Kandia Dulce, tineri şi vârstnici, beneficiari ai Centrului Comunitar "Generaţii" al Fundaţiei "Principesa Margareta a României", precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

"Suntem în ultimele zile înaintea Paştelui, un timp al rugăciunii, dar şi al valorilor etern umane: compasiunea, iubirea, generozitatea şi familia. Am dorit ca evenimentul nostru să poarte semnul tradiţiei, aşa că suntem înconjuraţi de simboluri pascale şi de trei generaţii de reprezentanţi ai Fundaţiei «Principesei Margareta a României»: copii, tineri şi seniori. Sperăm ca ciocolata regală să ajute produsele de marcă românească să se aşeze alături de marile nume europene din domeniu. Ciocolata este un produs iubit de toate vârstele, de oameni din toată lumea. Unele state europene şi-au creat o parte a brandului de ţară prin renumele, vechi de secole, al ciocolatei lor. În România, de mai bine de 120 de ani, casa regală a încurajat producţia naţională de ciocolată. Fiecare generaţie, de la regele Carol I şi regina Elisabeta încoace, şi-a legat numele de ciocolata românească. A existat chiar o fabrică de ciocolată «Regina Maria», fondată în anul 1919", a declarat principesa Margareta, la începutul evenimentului.

Cu această ocazie, au susţinut un recital de muzică clasică doi bursieri ai programului "Tinere Talente" desfăşurat de Fundaţia "Principesa Margareta a României". Astfel, violonistul Răzvan Anemţoaiei şi violoncelistul Adrian Harabaru au interpretat fiecare câte o lucrare de Johann Sebastian Bach, iar la final au cântat piesa "Por una cabeza", de pe coloana sonoră a filmului "Parfum de femeie/ Scent of a Woman".

Începând cu 30 noiembrie 2014, compania Kandia Dulce a devenit furnizor al casei regale a României, titlu acordat de regele Mihai.




sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *