Ultima oră

Circulaţia pe strada Columna va fi sistată până la sfârşitul verii

Sistarea de trafic va fi efectuată, începând cu 23 mai, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a apeductului, transmite Info-Prim Neo cu referire la un comunicat de presă de la Primărie.

În această perioadă, circulaţia pe arterele care intersectează strada Columna va fi deschisă, cu următoarele excepţii: intersecţia str. Columna şi str. Vasile Alecsandri va fi suspendată în perioada 14 iulie 2012 (ora 8.00) – 15 iulie 2012 (ora 24.00), iar intersecţia Columna şi Armenească va fi suspendată de pe data de 28 iulie 2012 (ora 8.00) – 29 iulie 2012 (ora 24.00).

În legătură cu închiderea tronsonului str. Mihai Eminescu – str. Armenească, circulaţia transportului public va fi restricţionată. Microbuzele de pe ruta nr. 102 se vor deplasa de la str. Mihai Eminescu pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, pe str. Ismail, bd. Cantemir şi în continuare pe traseul stabilit. Microbuzele de pe ruta nr. 105 de la str. Bănulescu-Bodoni se vor deplasa pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, până la strada Ismail, apoi pe str. Mitropolit Varlaam şi pe str. Bulgară. Microbuzele de pe ruta nr. 135 vor circula pe str. Columna, pe str. Bănulescu-Bodoni, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt până la bd. C. Negruzzi, bd. Gagarin şi în continuare pe traseul stabilit. Microbuzele de pe rutele nr. 130, 132, 134 se vor deplasa de pe str. Vasile Alecsandri pe str. A. Hasdeu, str. Sf. Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam până la str. Bulgară. Microbuzele de pe rutele nr. 108, 136, 185 se vor deplasa de pe str. Columna pe str. Bănulescu-Bodoni, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt până la str. Ismail şi în continuare pe traseele stabilite. Microbuzul de pe ruta nr. 141 se va deplasa de pe bd. Renaşterii Naţionale pe str. Albişoara, str. Ismail, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară. Microbuzele de pe rutele nr. 160, 171 vor merge de pe str. Mitropolit Dosoftei pe str. Maria Cebotari, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Ismail, bd. Cantemir şi în continuare pe traseele stabilite. Microbuzele de pe ruta 162 vor circula de pe str. Columna, pe str. A. Puşkin, str. Octavian Goga, str. V. Alecsandri, str. 31 August 1989, str. Armenească, str. Columna şi în continuare pe traseul stabilit. Microbuzele de pe ruta 174, de pe str. Mitropolit Dosoftei se vor deplasa pe str. Maria Cebotari, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, bd. C. Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit. Microbuzele de pe ruta nr. 190 vor circula de pe str. Bănulescu Bodoni, pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Tighina şi în continuare pe traseul stabilit. Cele de pe ruta nr. 192 se va deplasa de pe str. Columna pe str. A. Puşkin, str. G. Ureche, str. Sf. Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.
 
Sursa: info-prim.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *