Actualitate

CNA-ul condus de ex-consilierul lui Dodon „luptă” cu marea corupție! Prins că ar fi luat mită…. 550 de euro

Șomerul în „raiul stataliștilor socialiști” ar fi pretins și primit de la mai multe persoane câte 550 de euro pentru a le ajuta să-și perfecteze permisul de conducere de categoria B.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul, anterior angajat al unei școli auto, ar fi susținut că ar avea influență asupra unor angajați ai Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din Bălți şi că îi poate determina pe aceştia să îi favorizeze pe doi bărbați și o femeie la examenele practice. Pentru serviciile sale, acesta ar fi pretins și primit câte 550 de euro de la fiecare.

Reținerea a avut loc pe 14 aprilie, lângă Judecătoria Bălți, bănuitul fiind plasat în izolator pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă în mărime de la 2000 la 3000 unități convenționale sau închisoare până la 6 ani.

Amintim că majoritatea fracțiunii PSRM din Parlament a fost implicată într-o scheme de spălare de zeci de milioane prin Bahamas. Ex-consilierul lui Dodon, vânează șomeri din Bălți și se laudă cu „rezultatele în lupta anti-corupție” expediend presei comunicate matinale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *