Ultima oră

Comuniştii au început „revoluţia de catifea”: sar la bătaie la jurnalişti

La Bălţi, un consilier comunist a sărit la bătaie la un jurnalist şi s-a adresat cu cuvinte necenzurate, asta după ce poliţia a descoperit în locuinţa unui alt activist al PCRM din Chişinău muniţie interzisă, inclusiv lansatoare de grenade.

Consilierul comunist de Bălţi Serghei Eremciuk l-a atacat pe jurnalistul Mihail Ahremţev în timpul unei pauze a şedinţei Consiliului municipal. Se pare că Eremciouk s-a arătat deranjat de faptul că ultimul este şi reprezentant al Partidului Socialiştilor, potrivit replika.md.

Eremciuk s-a enervat şi mai mult după ce Ahremţev l-a întrebat despre o decizie votată de comunişti privind închiderea gimnaziului rus din satul Sadovoe (asta după ce tot comuniştii sunt aceea care acuză autorităţile că închid unele şcoli n.red).

Din imaginile video publicate de replika.md se vede cum comunistul Eremciuk îl loveşte cu pumnul pe Ahremţev şi i se adresează cu cuvinte necenzurate. Aceeaşi sursă precizează că ulterior consilierul comunist s-a apropiat de jurnalist şi l-a ameninţat cu răfuiala fizică.

Amintim că recent poliţia a descoperit în apartamentului unui alt activist al PCRM din Chişinău muniţie interzisă, inclusiv gloanţe militare penetrante şi explozive şi aruncătoare de granade.

Partidul Comuniştilor a anunţat recent începerea „revoluţiei de catifea” care are drept scop răsturnarea guvernării şi organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

De asemenea, zilele trecute, Liderul PCRM, supărat pe o întrebare a unui jurnalist, a replicat ca jurnaliștii trebuie sa-si faca un control la medic dacă pun astfel de întrebări.

D.C.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *