Politică

Comuniștii vor să îl demită pe Șalaru printr-o MOȚIUNE DE CENZURĂ

Membrii fracțiunii își explică inițiativa prin agravarea permanentă a situaţiei în domeniul apărării, asupra modului neprofesionist de conducere a forţelor armate de către ministrul respectiv.

”Ministrul apărării manifestă o atitudine iresponsabilă față de securitatea statului și față de apărarea națională, iar retorica Dumnealui este îndreptată, exclusiv, pentru aderarea Republicii Moldova la NATO și unirea cu România. Această poziție este promovată nu doar în țară, dar și în cadrul vizitelor oficiale în străinătate”, menționează serviciul de presă al PCRM.

La rândul său ministrul Șalaru îi spune liderului PCRM, Vladimir Voronin, că NATO înseamnă securitate, iar pentru a se convinge de acest lucru – meargă doua saptamâni sa bea ape minerale la Donbas si Lugansk: ”Să-i spună cineva bătrânului bolșevic aborigen, Voronin, că în țările civilizate NATO este sinonim cu securitate, siguranță si apărare națională. Dacă nu crede, să încerce, în loc de Karlovy-Vary, să meargă două săptamâni să bea ape minerale la Donbas și Lugansk. Câte o săptămână în fiecare, ca să nu se obișnuiască cu binele pe care ni-l dorește nouă”, scrie Șalaru pe paginasa de Facebook.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *