Actualitate

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri. Mesajele incredibile postate în numele sportivei | FOTO

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri
„Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveţia, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari, sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend”, a fost unul dintre mesajele postate de hackeri.

În plus, hackerii au publicat imagini prin care îi trimiteau pe fani să acceseze un link, promiţându-le cadouri precum Apple AirPods. „Bună! În următoarea postare voi oferi căşti Apple Airpods pe gratis. Tot ce trebuie să faceţi este să vă inseraţi informaţiile. Fac asta pentru fanii loiali!”, scria un alt mesaj publicat pe contul sportivei.

Printre ultimele mesaje publicate, hackerii au continuat să îi îndemne pe fani să-şi ofere detaliile personale în schimbul unor căşti Apple AirPods. „O, Doamne! Ea tocmai a câştigat o pereche de Apple AirPods. Poţi câştiga şi tu dacă urmezi instrucţiunile!”, mai arată un alt mesaj.

În cele din urmă, mesajele au fost şterse de pe contul româncei, iar Simona a reuşit să preia contrulul asupra paginii de pe Instagram. „Vă rog să ignoraţi hackerii care se distrează momentan pe contul meu de Instagram. Ştim deja ce s-a întâmplat iar @instagram ne ajută. Sper să se rezolve cât de curând posibil”, a scris românca pe Twitter. După câteva ore bune, situaţia s-a rezolvat. Sportiva a postat pe contul de Twitter un mesaj prin care le spunea fanilor că şi-a recuperat contul: ”Totul s-a rezolvat!”.

Simona Halep are 1.3 milioane de urmăritori pe Instagram, iar o parte dintre aceştia au reacţionat şi pe reţeaua de socializare Twitter, publicând mesaje precum „Oare ştie Simona Halep că pagina sa de Instagram a fost atacată de hackeri?”.

https://www.mediafax.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *