Internațional

Coronavirus: Cunoscutul jurnalist TV Larry King spitalizat (CNN)

Cunoscutul jurnalist american Larry King a contractat COVID-19 şi este internat în spital de peste o săptămână la Los Angeles, a anunţat sâmbătă CNN, canalul de televiziune american unde a lucrat timp de 25 de ani, notează AFP, preluată de Agerpres. Larry King, 87 de ani, a fost admis la Cedars Sinai Medical Center, potrivit "unei surse apropiate familiei", a precizat CNN. Jurnalistul suferă de diabet de tip 2 şi a cunoscut numeroase probleme medicale, în special mai multe crize cardiace, cancer pulmonar şi anghină pectorală, o boală provocată de scăderea fluxului sanguin către inimă.

El este una din figurile cele mai marcante ale istoriei televiziunii americane, cunoscut pentru mânecile sale suflecate, cravatele multicolore, bretelele şi ochelarii săi cu rame mari.

Timp de 25 de ani a prezentat emisiunea "Larry King Live". El a luat interviuri tuturor preşedinţilor americani cu începere din 1974 şi unor lideri politici, ca palestinianul Yasser Arafat sau preşedintele rus, Vladimir Putin, precum şi unor vedete ca Frank Sinatra, Marlon Brando sau Barbra Streisand.

Larry King a părăsit CNN în 2010. Ulterior, a lansat emisiunea "Larry King Now", în 2012, pe ORA TV, un canal pe internet plătit, fiind unul din fondatorii acestuia.

În prezent, este în proces de divorţ cu a şaptea soţie, Shawn King, cu 26 de ani mai tânără decât el.

În vară, el a suportat o dublă tragedie, când doi dintre copiii săi au decedat. Fiul său Andy a murit în urma unui atac de cord la 65 de ani, iar fiica sa Chaia de cancer la 51 de ani.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *