Social

Crima de la Ungheni: Procurorii anunță că au expediat în instanța de judecată cauza penală

Procurorii din Ungheni informează că au finisat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată o cauza penală de învinuire a unei persoane învinuită de omor. Astfel, potrivit responsabililor, urmărirea penală pe această cauză a fost pornită la 30 august curent, pe faptul dispariției în condiții neclare a unei doamne de la domiciliul său dintr-un sat din raionul Ungheni.

„În rezultatul acțiunilor de urmărire penală și a măsurilor speciale de investigații întreprinse, s-a stabilit că învinuitul, pentru a nu restitui o pretinsă datorie de 90 000 lei pe care o avea față de victimă, la 24 august 2022, în intervalul 06:00 – 10:00, în timp ce se afla într-un câmp împreună cu victima, i-a aplicat ultimei cu un cuțit metalic, multiple lovituri în regiunea gâtului, ceea ce a determinat decesul acesteia”.

Responsabilii spun că, îndată după comiterea omorului, pentru a tăinui urmele infracțiunii și pentru a se eschiva de răspunderea penală, făptuitorul a ascuns cadavrul într-o fâșie forestieră, transmite Realitatea.md.

De asemenea, în cadrul urmăririi penale, s-a constatat, că peste două zile după săvârșirea crimei, învinuitul s-a deplasat la fața locului și a schimbat locul tăinuirii cadavrului victimei, îngropându-l într-un lan de floarea soarelui din apropiere.

În prezent, învinuitul își recunoaște pe deplin fapta comisă, în privința lui fiind aplicată măsura preventivă – arestul preventiv.

Vă amintim că o femeie din satul Năpădeni, raionul Ungheni a plecat să-și prelucreze vița-de-vie și nu s-a mai întors acasă. Ulterior, peste câteva zile, cadavrul a fost găsit îngropat aproape de localitatea sa. Pe trupul victimei s-au depistat semne de moarte violentă, transmitea Nordnews.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *