Actualitate

Culegătorii de zmeură, plătiţi regeşte în Portugalia. Câte locuri de muncă sunt vacante, ce salariu oferă angajatorii lunar

Cele trei firme portugheze, Tavira, Hubel Agricola şi Agrivabe, dispun de contracte de muncă pe perioadă determinată de 2-3 luni. Se caută persoane cu experienţă în recoltarea zmeurei sau experienţă în domeniul agricol în sere. Programul de lucru este de 40 de ore/săptămână, dar există posibilitatea efectuării orelor suplimentare în funcţie de producţie. 

 
Cazarea va fi asigurată de angajator şi va fi platită de angajat cu 2 euro/zi. De asemenea, angajatorul asigură masa de prânz (sau cina). Angajatorul asigură transportul către Portugalia, urmând să şi-l deducă din primele salarii. Salariul de bază variază între 603 şi 1.053 euro brut/lună sau între 749 şi 1.199 euro brut/lună. Oferta are valabilitate până la data de 31 decembrie 2017. Selecţia pentru această ofertă se va organiza în luna ianuarie 2018.  Data şi locaţia selecţiei vor fi comuniocate ulterior, iar persoanele interesate de ofertă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Călăraşi pentru a fi înregistrate în baza de date. Informaţii suplimentare despre ofertă se găsesc pe portalul EURES România, la adresa: http://eures.anofm.ro/.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *