Sănătate

Cum alegi un HARBUZ copt. Secretul care nu dă greș

O mamă a împărtășit, pe contul de Facebook al rețelei parentale australiane „Mum Central”, un sfat primit de la un fermier, care a învățat-o cum să aleagă un pepene verde copt.

„L-am întrebat care este secretul pentru a găsi un pepene verde bun, iar el a spus că liniile de culoare verde închis trebuie să fie la depărtare de două degete”, spune ea.

Femeia a decis să pună teoria în practică și, spre surprinderea ei, a funcționat. A cumpărat un pepene întreg, fără să îi facă „dop”.

„A fost delicios! Mă bucur să știu un mod simplu de a găsi un pepene verde bun și m-am gândit să transmit informațiile prietenilor noștri!”, a mai afirmat femeia.

Un alt mod obișnuit de a spune dacă un pepene verde este copt este să îl pălmuiești în lateral și să verifici dacă se aude un sunet profund „gol”.

„Îmi place să învăț aceste mici sfaturi – mulțumesc mult”, a scris o persoană, iar alta a adăugat: „Bine de știut!”

Un al treilea care a încercat trucul a confirmat că a funcționat și a scris: „Am luat cel mai bun pepene verde, cu ajutorul regulii cu două degete!”…

Pepenele verde este în mod natural bogat în nutrienți, inclusiv vitaminele A și C și poate oferi o serie de beneficii pentru sănătate, cum ar fi hidratarea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *