Sănătate

Cum alegi un HARBUZ copt. Secretul care nu dă greș

O mamă a împărtășit, pe contul de Facebook al rețelei parentale australiane „Mum Central”, un sfat primit de la un fermier, care a învățat-o cum să aleagă un pepene verde copt.

„L-am întrebat care este secretul pentru a găsi un pepene verde bun, iar el a spus că liniile de culoare verde închis trebuie să fie la depărtare de două degete”, spune ea.

Femeia a decis să pună teoria în practică și, spre surprinderea ei, a funcționat. A cumpărat un pepene întreg, fără să îi facă „dop”.

„A fost delicios! Mă bucur să știu un mod simplu de a găsi un pepene verde bun și m-am gândit să transmit informațiile prietenilor noștri!”, a mai afirmat femeia.

Un alt mod obișnuit de a spune dacă un pepene verde este copt este să îl pălmuiești în lateral și să verifici dacă se aude un sunet profund „gol”.

„Îmi place să învăț aceste mici sfaturi – mulțumesc mult”, a scris o persoană, iar alta a adăugat: „Bine de știut!”

Un al treilea care a încercat trucul a confirmat că a funcționat și a scris: „Am luat cel mai bun pepene verde, cu ajutorul regulii cu două degete!”…

Pepenele verde este în mod natural bogat în nutrienți, inclusiv vitaminele A și C și poate oferi o serie de beneficii pentru sănătate, cum ar fi hidratarea.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.