Social

Cursa feroviară Chișinău-Kiev sau „Trenul Victoriei” – inclusă în topul celor mai bune rute din Europa

Platforma Lonely Planet a realizat un clasament al celor mai bune rute feroviare cu care ar trebui să faci o călătorie în anul 2023. În acest top se regăsește și cursa Chișinău-Kiev, a anunțat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene Daniel Vodă într-o postare publicată pe pagina de Facebook.

Autorul clasamentului menționează despre cele mai atrăgătoare călătorii cu trenul care ar trebui parcurse în prima jumătate a anului 2023.

De asemenea, autorul menționează despre ruta care începe în Chișinău și se finalizează în capitala Ucrainei că ar fi „trenul victoriei”. Traseul include o oprire la gara Ungheni din vestul Moldovei, de unde se poate face o conexiune cu orașul Iaşi din România.

Totodată, despre cursa feroviară Chișinău-Kiev se menționează că a fost un simbol al rezistenței pe parcursul invaziei armatei din Rusia.

Tot în această listă au fost incluse și alte rute feroviare care ar trebui încercate pe parcursul anului 2023. Printre acestea se numără cursa Viena-La Spezia, Holyhead-Londra sau Hamburg-Stockholm.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *