Ultima oră

Dacă PSD trădează și merge la guvernare, se va prăbuși precum PNL și USR

Avertismentul specialiștilor, dar mai ales al românilor este unul clar: dacă Marcel Ciolacu trădează și se duce la guvernare cu PNL, va urma un măcel politic.

Gașca câstigătoare s-a prăbușit, USR s-a prăbușit, urmează ca PSD să trădeze propriul electorat și se va prăbuși și PSD.

USR nu mai are șanse să își revină, dar se poate menține pe scena politică dacă va rămâne în opoziție.

PNL, adică hoții din PDL, nu știu decât combinații și să distrugă. Așa au distrus propriul partid și au tras în groapă și USR.

Acum au pus ochii pe PSD, vor să îi tragă și pe ei în jos, așa că îi invită la guvernare. La mijloc se află înțelegerile locale dintre PSD și PNL la Cluj, acolo unde Dâncu a pus partidul la dispoziția lui Emil Boc de vreo 15 ani.

PSD pare că mușcă momeala sau mai bine spus: se deconspiră și arată că Dăncilă nu este o întâmplare, ci o realitate a înțelegerilor politice.

AUR spune clar că nu va merge nicăieri cu ciuma galbenă, dar nici cu ciuma roșie. Cele două partide au distrus prin rotație Românie, sau împreună.

O guvernare comună PDL, ne scuzați, PNL, cu PSD ar propulsa AUR ca unic partid de opoziție și cel mai probabil în 2024 vom asista la un măcel politic.

Venirea PSD la guvernare este tentantă, însă este știut că puterea erodează și se știe că cele două partide nu vor face nimic bun pentru țară. Au avut 32 de ani să facă bine, dar au făcut.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *