Chișinău

De 12 ani, Moldova gândeşte liber împreună cu PRO TV

Lansat la 3 septembrie 1999, PRO TV Chişinău a marcat viaţa socială a republicii prin prezentarea adevărului gol-goluţ, chiar dacă acesta aducea în prim-plan o realitate mai puţin plăcută pentru unii. Echipa PRO TV întotdeauna a încercat să arate şi partea nevăzută a lucrurilor, să sape acolo unde s-ar părea că nu au sorţi de izbândă, să bată la uşi închise şi să ceară socoteală celor care gafează. Timp de 12 ani, la PRO TV Chişinău s-a jucat cel mai veridic spectacol al vieţii, noi fiind martorii celor mai importante evenimente ce au avut loc în diverse colţuri ale ţării.
Fenomenul PRO i-a mobilizat pe toţi atunci când cineva a avut nevoie de o mână de ajutor şi a stimulat rezolvarea multor probleme-cheie din societatea noastră.

„PRO TV ne-a oferit şansa de a face jurnalism liber şi profesionist”, spune Angela Gonţa, cea care de 12 ani ne aduce în case principalul jurnal de ştiri, de la ora 20.00. „Ştirile PRO TV sunt altfel, pentru că personajul lor principal este omul simplu. Noi întotdeauna ne-am gândit, înainte de toate, la problemele oamenilor”, subliniază jurnalista care s-a dedicat plenar acestui post, contopindu-se cu el.

În cei 12 ani de muncă asiduă la „zidul” democraţiei, PRO TV a educat o nouă generaţie – o generaţie care gândeşte liber, căreia nu îi este frică să depăşească propriile limite, care nu se mulţumeşte cu ceea ce are. Din această generaţie fac parte cei care trăiesc în stilul şi în ritmul PRO TV, care caută întotdeauna soluţii şi nu se dau niciodată bătuţi, care luptă cu nedreptatea şi-şi păstrează verticalitatea în orice circumstanţe. „Generaţia PRO nu are vârstă. Sunt toţi cei care au aceleaşi valori, aceleaşi vise şi dorinţe, care încearcă să gândească liber şi căreia chiar îi reuşeşte, care vede lucrurile în profunzime”, susţine Angela Gonţa, convinsă că, dacă cetăţenii R. Moldova vor încerca să gândească mai liber şi fără prejudecăţi, vor fi mai fericiţi, vom avea o ţară mai liberă şi vom trăi mai bine.

La mulţi ani, PRO TV Chişinău!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *