Frumusețe

De ce te îngraşi după căsătorie?

Fiţi serioase şi nu mai găsiţi scuze pentru kilogramele acumulate! Căsnicia nu înseamnă că aici viața ta se sfârșește și tu nu mai trebuie să fii frumoasă și atrăgătoare. De fapt, pentru ca relația cu partenerul de viață, acum devenit soț, să meargă „ca pe roate”, amândoi aveți nevoie de atracție, care, după ani și ani în care iubirea se transformă în respect, este bazată în special pe aspectul fizic.

Este un lucru demonstrat faptul că oamenii se îngrașă destul de repede după ce se căsătoresc, evident femeile fiind primele care acumulează kilograme în plus. Ceea ce este mai interesant este că acum, după ce s-au căsătorit, majoritatea femeilor nu dau doi bani pe aspectul fizic, ba chiar sunt încântate că nu trebuie să se ostenească făcând exerciții fizice sau abținându-se de la deserturile favorite, deoarece consideră că „nu le mai alege nimeni”.

S-a observat că nu numai oamenii căsătoriți se îngrașă, ci și cei care se mută împreună. Deci, viața de cuplu și traiul în comun ar fi de vină pentru acumularea kilogramelor nedorite.
Haideți să aflăm împreună de ce te poți îngrășa după căsătorie:

1. Ești convinsă că ți-ai găsit partenerul de viață, pe viață, și nu mai este nevoie să te străduiești să-l cucerești, nu mai este nevoie să te „gătești” pentru el și să te străduiești să arăți bine – la urma urmei, te-a luat cu acte și nu mai poate renunța așa ușor.

2. Începi să-ți arăți abilitățile în materie de gastronomie, gătești mai mult, uneori diverse feluri de mâncare, iar alteori îți răsfeți soțul și îi gătești specialități culinare ca dovadă a dragostei tale.

3. Mănânci mai mult, și poate câteodată nici nu-ți e foame – doar îți vezi partenerul că mănâncă și parcă te-ar tenta să guști și tu puțin.

4. Mănânci mai mult, încercând să nu risipești mâncarea, pentru că este scumpă și ai petrecut atâtea ore în bucătărie pentru a o pregăti.

5. Acum că locuiți împreună, ieșiți mai rar din casă și preferați să vă petreceți timpul împreună lenevind la televizor și astfel limitând activitățile fizice.

6. După câteva luni de căsătorie, își face apariția și bebe și aduce cu el multe pofte și nevoi alimentare care „ajută” la depunerea kilogramelor.

Viaţa ta se schimbă după căsătorie, te simţi mai iubită, mai protejată şi îngrijită de către partener, însă primul an de căsnicie este critic – nu trebuie să renunţi, menţine-te în formă, fii frumoasă şi atrăgătoare pentru sănătatea ta, dar şi pentru soţ.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *