ROMÂNIA

Deputat: E timpul să renunțăm la ceva ce n-are viitor şi să ne mobilizăm pentru proiectul de Reunire

„Mii de şcoli, grădinițe şi spitale construite, reparate şi modernizate; milioane de euro asistență şi ajutor nerambursabil; donații de autobuse şcolare; milioane de euro în reparația edificiilor culturale de prim rang; SMURD-ul care ne scapă de la moarte şi boli; ajutoare de milioane în pandemie; sute de mii de cetățenii româneşti din care ne hrănim prin toată Europa, cu care luăm indemnizații, pensii şi salarii…şi care acum ne salvează viața, pentru că putem să ne înregistrăm şi să mergem să ne vaccinăm în România. Gratis”, adaugă parlamentarul.

La fel, el susține: „Pot să mai continui… dar vă întreb ce avem la celălalt pol? Ocupație, genocid, deportări, represiuni, execuții, foamete, deportări, deznaționalizare, după care război la Nistru, sancțiuni economice şi energetice, gaz şi energie electrică scumpe, moldoveni tratați cu dispreț pe piața muncii din Rusia şi mai recent vaccinări la Moscova şi St. Petersburg. Pentru 1 200 Euro”.

„Şi un stat incapabil, reprezentat de o clasă politică cretină şi iresponsabilă care de 30 de ani umileşte cetățenii, prin sărăcie şi disperare, pe care i-a împrăştiat prin toată lumea, iar pe cei de-acasă i-a transformat în ostatici. Pentru exploatare economică şi electorală, că la restul nu contează. Politişcani preocupați de putere în condiții de pandemie, sărăcie şi moarte din spitale. Aşa va fi încă 30 de ani… şi apoi alți 30. Poate până acum n-au existat soluții şi alternative. Dar acum este… sper să nu mai avem iluzii. E timpul să renunțăm la ceva ce n-are viitor şi să ne mobilizăm pentru proiectul de Reunire. Să renunțăm la gândirea de cerşetori, lipsiți de conştiință şi recunoştință. România e alături”, a conchis Țîcu.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *