Actualitate

Discută cu moldovenii îmbrăcat în Emporio Armani și Moncler /// „Socialistul” Dodon și-a filmat vlogul, îmbrăcat din cap până-n picioare în haine de LUX

După ce a strâns căpșuni la Sadova purtând cureaua Stefano Ricci, costul căreia poate ajunge la 2 257 de euro, în 2018, președintele Igor Dodon apare făcând sport în costum care are pe el sigla Emporio Armani. Mai mult, pe geaca pe care președintele o etalează în vlog e cusută sigla a ceea ce pare a fi firma Moncler – un brand francez luxos, cunoscut pentru producerea de haine sportive și geci.

În vlogul din această săptămână, Dodon a decis să apară în ținută sportivă. Acesta a început ediția alergând spre camera de filmat și a fost filmat cum aleargă spre apus, la final. În timpul a 20 de minute de video, însă, am putut observa sigla imprimată pe costumul sportiv al președintelui – ceea ce pare a fi vulturul Emporio Armani.

Chiar dacă pe site-ul oficial al brandului nu este plasat un costum sportiv identic cu cel al președintelui, în magazinul online Emporio Armani costumele sportive se vând cu prețuri de la 190 de euro.

Geaca în care apare președintele poartă sigla similară brandului Moncler. Acesta a fost fondat în Franța, în 1952, și este considerat un brand de lux.

Geaca purtată de președinte pare a fi modelul „Blue Derva Shell Jacket” care, pe site-urile specializate, costă peste o mie de dolari.

În momentul în care Dodon decide să facă flotări, vedem și adidașii acestuia, care par a fi chiar Adidas. O căutare arată că aceștia sunt de model Supernova și costă în jur de 70 de euro.

Amintim că președintele Igor Dodon, care a mers în vacanțe exotice de lux din ultimii ani, refuzase să spună de unde a luat bani pentru ele. „Cheltuielile niciodată nu au depășit veniturile. Noi nu am încălcat nimic”, a declarat el.

În 2018, conform declarației de venituri a președintelui, salariul lui Igor Dodon era de aproape 16.000 de lei lunar. Asta ar însemna în jur de 800 de euro.

De menționat că, în vlogul său din 14 februarie, Dodon a spus că va veni cu inițiativă legislativă de „înghețare” a salariilor „celor mai mari nacealinici”, printre care și salariul său.

agora.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *