Politică

(DOCUMENT) Valeriu Streleț explică de ce Chetraru a fost invitat la sedul PLDM

Astfel a explicat Valeriu Strelet solicitarea deputatilor liberal-democrati. Mai mult, liderul PLDM a precizat ca in cazul in care directorul CNA nu va veni, partidul pe care il reprezinta va repeta cererea.

“Motivele pentru care noi il chemam la sedinta fractiunii sunt expuse in scrisoarea de solicitartea, dar un prim subiect este clarificarea unei situatii care a survenit la ultima intalnire a lui Chetraru cu fractiunea. Vrem sa ne explice comportamentul dumnealui agresiv fata de fractiunea PLDM. Sedinta de atunci s-a incheiat subit, iar colegii nostri au ramas cu un sentiment de neclaritate”, a precizat Strelet.

Totodata, liderul PLDM sustine ca se astepta ca Chetraru nu va da curs invitatiei. “Era previzibil acest comportament al lui. Noi il vom invita inca o data avand drepturile pe care le are fiecare deputat in parte si fractiunea in ansamblu. Vom schimba locatia, vom gasi o sala special pentru domnul Chetraru si il vom mai invita o data”, a conchis Strelet.

Azi, directorul CNA a fost invitat la sediul PLDM, pentru a participa la sedinta fractiunii parlamentare a partidului.

Invitația e pentru a participa la ședința fracțiunii parlamentare a partidului respectiv. Convocarea este semnată de președintele fracțiunii PLDM, Valeriu Strelet.

Directorul CNA, Viorel Chetraru, anunță că nu va da curs convocarii de a se prezenta la sediul PLDM și nici la sediile altor partide, dacă vor exista solicitari asemănătoare. Domnia sa apreciaza că această convocare, facută tocmai acum, este încă o incercare de presiune asupra CNA.

Viorel Cehtraru anunță că este gata să se prezinte în plenul Parlamentului sau la comisiile parlamentare, dacă vor există solicitari în acest sens.

Sursa: CNA
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *