Actualitate

Doi medici stomatologi au fost reținuți pentru trafic de droguri

Aceştia aveau la ei circa 1 kilogram de droguri şi cereau 300 de lei pentru 10 grame, scrie IPN.

Adrian Jovmir, ofiţer de presă al Direcţiei de poliţie a capitalei, a comunicat într-o conferinţă de presă că suspecţii au vârstele cuprinse între 31 şi 53 de ani şi sunt din Chişinău. Unul dintre bănuiţi, care este medic şi deţine o clinică stomatologică în capitală, distribuia substanţele narcotice pe teritoriul capitalei, dar şi consuma.

Bărbatul care este suspectat că ar fi liderul grupării are 53 de ani. În cadrul investigaţiilor s-a stabilit că acesta asigura contrabanda substanţelor narcotice, în stare lichidă, din Belgia. El cunoştea cum să transforme narcoticele lichide în amfetamină.

Mijloacele financiare obţinute erau păstrate la o bancă comercială din municipiul Chişinău. Poliţiştii au găsit în cutia de păstrare a bunurilor – 4 mii de dolari, o mie de euro şi 10 mii de lei.

Pe marginea acestui caz a fost deschisă o cauză penală pentru trafic de droguri în proporţii deosebit de mari şi o altă cauză pentru contrabandă. Persoanele sunt cercetate în stare de arest, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi bănuiţii riscă închisoare de la 7 la 10 ani. 

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *