Actualitate

Doi studenți de la USEFS au fost reținuți de INI pentru trafic de droguri. Unul din suspecți este fiul rectorului

Luni, 8 noiembrie, la solicitarea procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău, Sediul Ciocana a dispus plasarea în arest a doi studenți ai unei universități din capitală pentru circulație ilegală de droguri, în favoarea unui grup criminal organizat, spune serviciul de presă al Instituției. Măsura aplicată vine după perchezițiile de la căminul universității și reținerea celor doi la sfârșitul săptămânii trecute.

În cazul unuia dintre învinuiți a fost dispus arestul preventiv pentru 20 de zile, iar în cazul celui de-al doilea – 30 de zile la domiciliu. Potrivit Deschide.md, unul dintre cei doi studenți ar fi chiar fiul rectorului USEFS.

Tânărul ar fi fost reținut de către oamenii legii în localitatea Dănceni, Ialoveni, în timp ce „livra” o cantitate de câteva grame de marijuana și este suspectat că ar activa în calitate de „curier” la un magazin online de comercializare a substanțelor narcotice.

Oamenii legii au descins cu percheziții în seara de vineri, 5 noiembrie în camera din căminul USEFS în care locuia fiul rectorului, scrie Deschide.md, cu referire la surse din cadrul USEFS.

În urma perchezițiilor efectuate oamenii legii ar fi depistat 250 grame de marijuana hidroponică, 33 pastile de extazy, 4 grame de hașiș și 750 euro bani proveniți în urma realizării drogurilor, precizează sursa. Investigațiile continuă, în vederea elucidării tuturor circumstanțelor cauzei penale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *