InternaționalRăzboi

„Don-don” Kadîrov a anunțat că își trimite la război cei trei fii minori. „O vârstă minoră nu ar trebui să conteze pentru pregătirea apărătorilor Patriei noastre”

Aliatul lui Putin, Ramzan Kadîrov a anunțat că cei trei fii ai săi, toți minori, vor merge în curând în prima linie a războiului din Ucraina.

„O vârstă minoră nu ar trebui să conteze pentru pregătirea apărătorilor Patriei noastre: Nepoții primului președinte al Republicii Cecene, Eroul Rusiei Akhmat-Kadzhi Kadîrov – Akhmat, Eli și Adam, de 16, 15 și 14 ani. Dar pregătirea lor militară a început cu mult timp în urmă, la o vârstă fragedă”, a scris Kadîrov, luni, potrivit Ria.ru.

Potrivit lui Kadîrov, cei trei băieți „sunt învățați cum să manipuleze diferite arme și cum să le folosească”, la o bază din Gudermes și că Akhmat, Eli și Adam sunt „gata să-și aplice abilitățile” în Ucraina.

„Suntem convinși că până și copiii minori vă vor zdrobi în bucăți, pentru că nu aveți spirit de luptă, nici cinste și nici demnitate”, a mai spus cecenul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *