Actualitate

Doru Petruţi (IMAS): Legat de opinia celor de la PAS pe marginea sondajului publicat ieri

Aș dori să fac unele precizări:

  • în sondajul din Aprilie (și altele) când PAS era pe primul loc, atunci nu aveau nici o problemă cu comanditarul sondajului [imas].
  • comanditarul sondajelor socio-politice [imas] din ultimii ani este același. Public Media. Există contract, sume transferate prin bancă, impozite plătite etc., lucruri de altfel foarte ușor verificabile.
  • i-aș ruga pe domnii de la PAS să aibă o reacție publică și să precizeze dacă sondajul scăpat pe surse cu ceva timp în urmă pe Facebook și în mass media le aparține, dacă ei sunt comanditarii, dacă au făcut contract cu CBS-axa și cum au făcut plăcut plata pentru acel sondaj? (foto mai jos)
  • rezultatele sondajului de mai jos are rezultate semnificativ mai proaste pentru PAS (față de rezultatele imas) și i-aș indemna pe acești domni să lase ipocrizia și prostirea oamenilor de-o parte și să se preocupe de actul guvernării. Și, dacă se consideră că lucrurile în societatea noastră stau mult mai bine decât o arată studiile recente, să iasă public cu astfel de studii și să le discute toată lumea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *