Actualitate

Edilul capitalei NU CEDEAZĂ: Nu voi da înapoi, microbuzele nu vor mai circula

”Chiar dacă este riscul de a fi anulate dispozițiile Primăriei în privința celor șapte rute de microbuz, nu trebuie să dăm înapoi. Orice probleme ar putea apărea, nu voi da înapoi și voi merge doar înainte”, a declarat Primarul capitalei, în cadrul unei emisiuni televizate.

”Șoferul trebuie să ducă oameni în condiții de securitate. Problema fluxului de pasageri este a administratorului și nu a șoferului de microbuz. După anularea rutelor de microbuz, următoarea etapă este să punem în circulaţie încă 50 de troleibuze și circa 60 – 70 de autobuze , pentru a face față fluxului mare de pasageri, începând cu 1 septembrie. Astfel, toată lumea va fi sigură că de la ora 06.00 până la ora 23.00 poate lua un autobuz sau troleibuz, care va circula într-un interval de 10 minute”, a precizat edilul capitalei.

Reamintim că recent au fost anulate următoarele de microbuz: 102, 105, 109, 110, 155, 130 și 160. Rutele de microbuz care vor fi anulate în etapa a doua sunt: 103, 104, 112, 115, 116, 119 – lista nu este integrală. Decizia a fost luată după ce recent, în capitală, au avut loc două accidente grave în care au fost implicate microbuzele de pe linia 120 şi 155. În primul caz, o fetiţă de numai cinci ani a decedat după ce a fost lovită din plin de microbuz. În cel de-al doilea caz, au fost rănite 13 persoane, printre care şi doi minori.

sursa: realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *