Actualitate

„Eu aș opta mai mult pentru Unirea cu România și am fi și în NATO, și în UE deodată” (Europalibera)

Europa Liberă: Dacă duminică ar avea loc un referendum, ați participa, să răspundeți la întrebarea: «Moldova – stat neutru sau aderare la NATO?»?”

– „Eu aș opta mai mult pentru Unirea cu România și am fi și în NATO, și în UE deodată.”

(…)

– „Neutralitatea… nu știu ne apără de ceva sau nu. Dacă avem armată străină pe teritoriu de 30 de ani și nu și-o iau rușii de aici, ce fel de neutri suntem noi? Tot depindem de dânșii, ca să ne țină sub papucul lor. Asta-i mai degrabă un șantaj, iaca și acum cu gazul și cu lumina. Eu mă uit, nu știu, de la Cuciurgan măcar, iaca, și cu gazul de 30 de ani nu s-a mai hotărât nimic. Conducerea de azi parcă ar vrea să caute și din altă parte, dar care au fost până acum și-au făcut interesele lor, ca să nu-i supărăm cumva pe „frații cei mai mari”, că așa se socot, dar nu știu ce fel de frate, că el mai tare te bagă în pământ decât te ajută.”

europalibera

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Omul simplu, neprostit de propaganda moscălescă, înțelege mai bine și mai corect decât „paliticienii” care e opțiunea cea mai bună și mai fiabilă pentru poporul din RM. „Paliticienii” nu vor să-și piardă statutul și privilegiile așa că vor căuta permanent o cale cât mai alambicată numai să nu dispară mizeria sovietică numită RM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *