Actualitate

„Eu aș opta mai mult pentru Unirea cu România și am fi și în NATO, și în UE deodată” (Europalibera)

Europa Liberă: Dacă duminică ar avea loc un referendum, ați participa, să răspundeți la întrebarea: «Moldova – stat neutru sau aderare la NATO?»?”

– „Eu aș opta mai mult pentru Unirea cu România și am fi și în NATO, și în UE deodată.”

(…)

– „Neutralitatea… nu știu ne apără de ceva sau nu. Dacă avem armată străină pe teritoriu de 30 de ani și nu și-o iau rușii de aici, ce fel de neutri suntem noi? Tot depindem de dânșii, ca să ne țină sub papucul lor. Asta-i mai degrabă un șantaj, iaca și acum cu gazul și cu lumina. Eu mă uit, nu știu, de la Cuciurgan măcar, iaca, și cu gazul de 30 de ani nu s-a mai hotărât nimic. Conducerea de azi parcă ar vrea să caute și din altă parte, dar care au fost până acum și-au făcut interesele lor, ca să nu-i supărăm cumva pe „frații cei mai mari”, că așa se socot, dar nu știu ce fel de frate, că el mai tare te bagă în pământ decât te ajută.”

europalibera


1 comentariu

  1. Omul simplu, neprostit de propaganda moscălescă, înțelege mai bine și mai corect decât „paliticienii” care e opțiunea cea mai bună și mai fiabilă pentru poporul din RM. „Paliticienii” nu vor să-și piardă statutul și privilegiile așa că vor căuta permanent o cale cât mai alambicată numai să nu dispară mizeria sovietică numită RM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.