Timpul Liber

EuroTV îţi dă bani! IA BANII!!!

Regulile acestui joc sunt extrem de simple – priveşte EuroTV, iar, atunci când auzi adresa ta răsunând în direct, telefonează la numărul afişat pe ecran în timpul emisiunii şi IA BANII!!!

Nu trebuie să faci nimic – decât să fii atent la extragere, ca să auzi adresa! Avem un succes nemaipomenit cu acest show-loterie, dat fiind faptul că, din 12 extrageri, cu un număr de aproximativ 200.000 de participanţi, au câştigat deja patru persoane. Patru câştigători, 12 extrageri şi circa 200.000 de participanţi – e impresionant, nu?

Credem şi noi la fel, de aceea, vă sugerăm să nu pierdeţi banii care vă aşteaptă, iar pentru aceasta conectaţi EuroTV la ora 21.15 şi fiţi atenţi. Şi dacă auziţi, cumva, adresa surorii, a fratelui, a cumnatei sau a bunicii dumneavoastră răsunând în eter, după ce a fost extrasă la loterie, contactaţi-i imediat şi spuneţi-le să ne telefoneze!!!

Este un show conceput de Departamentul de Dezvoltare al EuroTV şi realizat de o echipă de profesionişti cu gândire proeuropeană şi cu dorinţa de a fi utili, corecţi, echidistanţi şi de a impresiona telespectatorii postului. Din 8 martie 2011, EuroTV vine cu un nou staff, o nouă conducere, o nouă viziune şi cu acoperire la nivel naţional, dar şi cu promisiunea că, pe lângă numeroasele emisiuni ce se realizează săptămânal la postul nostru de televiziune, vă vom oferi încă multe proiecte interesante, noi seriale, noi filme. Urmăriţi-ne şi veţi fi plăcut surprinşi!

Aducem încă o dată sincere felicitări celor ce au câştigat şi vă mulţumim că sunteţi cu noi în fiece seară, făcându-ne mulţumiţi de misiunea noastră la postul EuroTV.

Cu profund respect, Echipa EuroTV

P

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *