Timpul satiric

Evrica! S-a găsit soluția! Chișinăul va avea străzi pietonale

Poliția de patrulare și Serviciul Situații Excepționale au trebuit să le scoată mașinile din gropile care au apărut peste noapte pe unele străzi ale Chișinăului istoric. Nimeni nu cunoaște originea lor. Reprezentanții „Apă-Canal” și „Chișinău-Gaz” ridică din umeri, iar oamenii lansează fel de fel de speculații. „Mă întorceam ieri de la o petrecere unde băusem o sticlă de votcă, suficient ca să gândesc limpede și logic. În drum spre casă am văzut clar o farfurie zburătoare de culoare violetă cu un hârleț în coadă care a trecut deasupra Catedralei. Sunt sigur că extratereștrii au săpat în Chișinău”, a spus Ionică Tulburel, un bărbat în toată firea.

Specialiștii în farfurii zburătoare de la Academia de Știință au pus la îndoială această versiune, pentru că ultimii extratereștri au fugit de sărăcia din Moldova pe timpul lui Petru Lucinschi.

Până la urmă, misterul a fost dezlegat de autorii gropilor care au dorit să iasă din anonimat. „Credem că săparea gropilor este unica soluție pentru a crea străzi pietonale în Chișinău. În timp ce autoritățile locale își smulg părul din cap pentru a găsi bani, noi am găsit o rezolvare simplă. Acolo unde sunt gropi nu mai circulă mașini”, a declarat Viorel Lopată, membru al grupului de inițiativă „Marmotele ninja”.

Primăria Chișinăului a încetat să mai astupe gropile, considerând soluția genială. Acestea vor fi amenajate doar astfel ca pietonii să nu cadă în ele.

Mihăiță Popândău

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *