Actualitate

Expertul de casă al alianței Voronin-Roșca este îngrijorat de soarta ACUM

Vladimir Socor spune că această dorință se manifestă prin numeroasele articole apărute în mass media.

„Există această dorință. Ea s-a manifestat în ultimele câteva zile printr-o avalanșă de articole pe website-urile care îl sprijineau odinioară pe Plahotniuc și care acum propagă același mesaj, potrivit căruia liderii coaliției – Maia Sandu, Andrei Năstase – și majoritatea Blocului ACUM nu ar fi suficient de români-patrioți, nu ar fi suficient de unioniști, nu ar fi suficient de anti-ruși în declarațiile lor din arena politică. Cred că această avalanșă de articole are același scop pe care l-a avut și pe vremea lui Plahotniuc – scopul de a scinda Blocul ACUM, de a scoate voturi unioniste din electoratul Blocului ACUM”, a spus Vladimir Socor.

Unul din website-urile care a criticat vehement blocul ACUM și a primit finanțare de la București este cotidianul.md, deținut de omul de afaceri Alexandru Machedon.

Pe vremea monstruasei alianțe PPCD-PCRM Vladimir Socor a susținut vocal ideea lui Vladimir Voronin că limba vorbită în Republica Moldova este moldovenească.
 

Tatăl lui Vladimir, Matei Socor a fost un membru important al Partidului Comunist Român, fiind chiar președinte al Comitetului de Radiodifuziune și președinte al Uniunii Compozitorilor din România Comunistă (1949-1954). A fost și deputat în Marea Adunare Națională în sesiunea 1952 – 1957. Matei Socor a realizat mai multe opere comuniste cum ar fi: Steagul Partidului, Să fii partidului oștean și alte lucrări inspirate din tematica propagandei socialiste. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *