Eveniment

Fenomen neobişnuit pe cerul Bucureştiului: Un METEOR a explodat în aer (VIDEO)

Fenomenul neobişnuit a fost semnalat şi de unii bloggeri, care au postat câteva înregistrări video realizate cu camerele de supraveghere în timpul nopţii. În aceste clipuri se vede cum, la un moment dat, se produce o lumina extrem de puternică, orbitoare, care durează însă doar maxim 3 secunde. Deocamdată, nu există înregistrări video cu obiectul care a provocat acest incident.

 

De asemenea, câţiva utilizatori www.ŞtirileProTv.ro au povestit întâmplarea la care au fost martori, pe adresa Fii Reporter.

Iată câteva dintre acestea:

Ionuţ Bogdan: "07:ian.2015 în jurul orei 03:00, sunt aproape sigur că am văzut un meteorit deasupra Bucureştiului. S-a văzut din campus Leu, în direcţia nord. Puteţi verifică nişte camere de supraveghere pentru filmarea evenimentului? Pentru câteva secunde, a fost lumina că şi ziua, văzându-se 2 fragmente pe cer (unul mai mare, altul mai mic)."

 

Claudiu Stănescu: "Bună seară, vreau să va aduc la cunoştinţă un eveniment la care am fost martor în această seară. Ţin să va precizez că totul s-a petrecut în jur de 5-6 secunde.

Mă aflăm acum 20 minute (aprox ora 3.10) în Bucureşti, pe Bulevardul TIMIŞOARA, zona PLAZA ROMÂNIA şi în timp ce conduceam, am observat pe cer o sfera destul de mare, galben-portocalie ce se îndrepta spre pământ, iar pe măsură ce se apropia cerul se lumina din ce în ce mai puternic. În urmă să sfera lasă o dară de lumina, o "coadă", iar la un moment dat această s-a destrămat în câteva bucăţele şi a dispărut. Înainte de momentul culminant al "destrămării" cerul a fost iluminat de o lumina cu tentă albăstruie de o intensitate foarte mare, aproape că în timpul zilei. Menţionez că întrucât mă apropiam de o intersecţie şi pentru că pe şosea era poleo, circam cu viteză foarte redusă astfel încât am observat foarte atent ce s-a întâmplat.

Pe fondul zgomotului din maşină, nu am auzit niciun fel de sunet. La acest eveniment am fost martor eu, prietenă mea, un echipaj de poliţie care au oprit şi coborât din maşină că urmare a luminii puternice.

Din extrem de puţinele mele cunoştinţe din domeniu, estimez că am fost martor la pătrunderea în atmosfera a unui corp ceresc care în drumul sau spre sol, s-a dezintegrat. Mai cu seama, sunt convins că se întâmplă foarte rar că un corp cu dimensiuni semnificative să pătrundă atât de adânc şi fie atât de vizibil. Va trimit acest mesaj în speranţa că dvs. sau o altă instituţie similară dvs. monitorizaţi permanent astfel de evenimente.

 

Va rog frumos să îmi transmiteţi dacă aveţi vreun fel de informaţie despre acest lucru, sunt foarte curios la ce am fost martor şi aş vrea să ştiu mai multe informaţii. Întrucât totul s-a petrecut foarte repede nu am apucat să captez nici video, nici foto momentul."

sursa: protv.ro/piticu.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *