Ultima oră

Fostul director al SIS dezvăluie: Renato Usatîi mi s-a lăudat că are relații cu serviciile secrete ruse

Ba mai mult, acesta este reprezentantul unor cercuri ale lumii interlope”, a declarat fostul director interimar al Serviciului de Informații și Securitate, Valentin Dediu, în cadrul emisiunii „Politici publice” de la Național FM.

Potrivit fostului director interimar al SIS, partidele politice au dreptul la libera exprimare, însă formațiunile politice nu ar trebui să transforme acest drept în acțiuni de schimbare violentă a bazelor regimului constituțional al țării.

„Conform Constituției, conform actelor normative ale R. Moldova, fiecare persoană, fiecare partid sau formațiune politică are dreptul la opinie. Chiar dacă este o opinie diferită de cea a altor persoane, dar aceasta este doar exprimată, fără a purcede la acțiuni violente sau extremiste”, a declarat Valentin Dediu.

Dediu a precizat că pe scena politică din R. Moldova sunt persoane care ar avea legături cu forțele speciale ale Federației Ruse. Totuși, fostul oficial a dat asigurări că statul R. Moldova are suficiente forțe pentru a menține situația sub control.
 
Sursa: ziarulnationa..md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *