Actualitate

Fostul viceministru al Finanțelor Ștefan Creangă, acum deputat PLDM, şi-a sporit averea

Mai mult, Ștefan Creangă nu se poate plânge nici pe ce i-a adus anul 2014. Fostul viceministru și-a cumpărat anul trecut o mașină Skoda cu 7.500 de euro. Pe lângă acest autoturism, Ștefan Creangă mai are o Dacie de 100 de mii de lei, cumpărată în 2008.

În 2014, Ștefan Creangă a obținut venituri de peste 140 de mii de lei, din activitatea de viceministru al Finanțelor. În plus, actualul deputat a primit alți peste 300 de mii de lei din activitatea de membru sau președinte al diferitor Consilii de administrație ale unor întreprindere de stat, cum ar fi Moldtelecom, Franzeluța, Air Moldova, Calea Ferată, Poșta Moldovei sau Fondul Ecologic. Și soția sa a câștigat peste 140 de mii de lei, din activitatea de antreprenor.

Familia Creangă deține 10 terenuri și o grădină, două case, un apartament și două spații comerciale, unul dintre care cumpărat la începutul acestui an.

În același timp, soții Creangă au și două împrumuturi bancare. Unul de 700 de mii de lei, care urmează să fie achitat până în 2027, și altul de 20 de mii de dolari, care trebuie să fie achitat până în 2018.

Sursa: realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *