Timpul Liber

FOTO 4 haine de luat cu tine în vacanţă

Maioul tetra are marele avantaj de a putea fi combinat cu aproape orice, plus că îl poţi cumpăra la preţuri rezonabile. Cel mai bine merge cu blugi – lungi sau scurţi, fustă sau pantaloni. Maiourile albe şi negre sunt clasice şi mereu la modă, dar vara asta poţi alege dintr-o varietate de culori: turcoaz, galben, verde, roz, roşu sau kaki.

Nelipsiţi în ultimele sezoane de pe podiumurile de modă şi din magazine, pantalonii scurţi sunt sexy şi tinereşti. Nu trebuie să-i porţi pe cei mai scurţi, dacă nu vrei să-ţi expui prea mult posteriorul – şi variantele până deasupra genunchiului sunt în tendinţe! Pantalonii scurţi din denim sunt opţiunea cea mai la îndemână, dar, dacă vrei să fii puţin „altfel”, alege un model din mătase ori dantelă, într-o singură culoare, pentru a-i putea asorta mai uşor cu accesorii colorate, de vară.

Cât priveşte rochia, în topul tendinţelor din această vară este cea în culori intense. Alege un model maxi, până în pământ, deoarece avantajează orice tip de siluetă şi înălţime. Poţi să o porţi cu tocuri sau cu încălţăminte cu talpă plată, iar o curea prinsă în talie îţi va subţia mijlocul şi va crea impresia că eşti mai înaltă.

Salopeta trece din nou printr-o perioadă de glorie, în vara lui 2011. Este confortabilă şi te ajută să creezi uşor ţinute de seară sau de zi, care să atragă atenţia prin prospeţime şi lejeritate. Imprimeul floral se potriveşte excelent cu ideea de vară. Iar dacă alegi salopeta scurtă, îţi vei pune în valoare şi picioarele bronzate.


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *