Politică

FOTO. Natalia Gavrilița a ajuns la Baku. Va fortifica coopearea moldo-azeră în sectorul energetic

Prim-ministra, Natalia Gavrilița, se va afla într-o vizită oficială în Azerbaidjan, în perioada 10 – 12 octombrie curent, în cadrul căreia va avea mai multe întrevederi cu oficiali de rang înalt și reprezentanți ai mediului de afaceri

Șefa Executivului va avea o întrevedere cu președintele Azerbaidjan, Ilham Aliyev, în cadrul căreia vor fi identificate posibilitățile de extindere a cooperării „în domenii-cheie de interes comun”, transmite Realitatea.md.

De asemenea, prim-ministra Gavrilița se va întâlni cu omologul său azer, Ali Asadov. Oficialii urmează să discute posibilitățile de fortificare a cooperării în sectorul energetic și vor analiza perspectivele importului de gaze naturale din Azerbaidjan.

Șefa Cabinetului de miniștri va mai discuta cu președinta Parlamentului Republicii Azerbaidjan, Sahiba Gafarova, și cu ministrul Economiei, Mikayil Jabbarov.

De asemenea, prim-ministra va participa la ședința Comisiei interguvernamentale moldo-azere pentru cooperare comercial-economică, organizată la Baku, și la Forumul bilateral al oamenilor de afaceri, unde vor fi prezentate oportunitățile investiționale în țara noastră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *