Social

FOTO. Noua ocupație a fostei ministre, Natalia Gavrilița, după ce și-a dat demisia de la conducerea Guvernului Republicii Moldova

Fosta ministră Natalia Gavrilița rămâne în continuare aproape de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), deși a fost impusă de circumstanțe să-și dea demisia de la conducerea Guvernului Republcii Moldova.

Prim-vicepreședinta PAS, alături de alți membri ai formațiunii de guvernare, a fost surprinsă duminică pe străzile din sectorul Botanica din Capitală. Fosta prim-ministră a stat de vorba cu alegătorii și a împărțit ziare de partid, scrie Ziarul Național.

„Continuăm să vorbim cu cetățenii din sectorul Botanica. Oamenii sunt receptivi, adresează întrebări, vin cu sugestii, critici. Ne bucură faptul că majoritatea cetățenilor sunt solidari și înțelegători cu timpurile prin care trece R. Moldova și sunt încrezători în viitor. Sprijinul și încrederea pe care ne-o acordați este cel mai mare impuls de a munci în continuare și a merge ferm înainte”, a menționat deputatul PAS, Vasile Grădinaru, care a însoțit-o pe Natalia Gavrilița.

Vă amintim că Natalia Gavrilița și-a dat demisia pe 10 februarie curent, iar la conducerea Guvernului a fost desemnat Dorin Recean.



Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *