Politică

Fusu: Chirtoacă nu poate fi lider de partid

"Consider că este o trădare organizată din timp. A fost un proces lung în care s-a muncit cu unii lideri de filiale. S-a muncit mult pentru a trăda și a-l nimici pe liderul Partidului, Mihai Ghimpu, pentru că este puterea. Partidul este creaţia lui, copilul lui. El este printre puținii care au acestă credință foarte sinceră că lucrurile pot fi schimbate, că Republica Moldova poate deveni stat european prin libertate, democraţie", a declarat deputatul Corina Fusu.

În ceea ce priveşte intenţia grupului de reformare de a-l avansa pe Dorin Chirtoacă la şefia PL, Corina Fusu a spus că, deocamdată, acesta nu poate fi lider de partid.

"Dorin Chirtoacă este foarte bun lider, are o imagine europeană, este mai tânăr, dar din punctul meu de vedere, încă nu are bagajul de experiență de viață pentru a conduce un partid", a subliniat Corina Fusu.

În acelaşi timp, deputatul liberal Valeriu Munteanu consideră că în spatele grupului de reformare se ascund anumite scopuri ascunse și nu dorința de a vota pentru Guverul Filat 3 și a menține Partidul Liberal la guvernare.

"Regret modul în care au hătârât ei să rezolve această problemă. Capul este undeva alături de noi. Am impresia că oamenii sunt jucați, se joacă cu sentimentele", a declarat Valeriu Munteanu pentru aceeaşi sursă.
 
Publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *