Politică

Ghimpu LANSEAZĂ O BOMBĂ: Marinuța a candidat pe listele PCRM

Potrivit actului prezentat, extrasul hotărârii judecătorești de la judecătoria Dubpsari, din 19 iunie 2007, se confirmă legalitatea alegerilor locale în satul Holercani, r. Dubăsari, desfășurat la 3 iunie 2007.

„Pe listele candidaților supleanți ai PCRM al 10-lea era Vitalie Marinuța. Deci în 2007, el candidează pe listele PCRM și în 2009 el vine în PL. Cum el acum vine și ne trădează? Ei, dle general-pătlăgică, ia vin’ încoace să te vadă lumea aici. Cine ești tu totuși? Iată de ce Moldova nu merge înainte, pentru că e plină de cârtițe, dihori, iată care e problema”, a declarat în mod ironic Mihai Ghimpu.

Referindu-se la declarația de ieri a lui Marinuța, liderul liberalilor consideră că acesta nu a făcut decât să dea motiv de dispute Rusiei și a regimului separatist, de aceea va insista pe demisia ministrului.

„Minciunile separatiștilor, că R. Moldova se pregătește să atace transnistria, sunt provocări. Iată de ce cer demisia, pentru că eu l-am adus și îmi cer iertare de la oameni. Am și o rugămite către președintele R.Moldova: ca un comandant suprem să elibereze din funcție cârtița sovietico- rusească, care provoacă, care oferă material ocupanților, ca să facă delcarații din nou Ministerul de Externe al Federației Ruse. Aceasta va oferi materie primă Rusiei”, susține Mihai Ghimpu.

Amintim, că astăzi, în ședința plenară liberalii, dar și comuniștii, precum și grupul socialiștilor a cerut demisia ministrului Apărării, din motiv că a lansat declarații cu privire la pregătirea forțelor armate în caz de pericol militar.
 
Sursa: politik.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *