Ultima oră

Gordienko spune că a fost anunțată că sub scenă vor fi bombe

Gordienco susţine că nu a avut niciun motiv serios să nu participe la concert, chiar dacă a fost ameninţată inclusiv cu răfuială fizică, iar de un tratament similar ”au beneficiat” şi artiştii din România. ”Am acceptat să cant în aseară şi voi acceptă de câte ori voi fi invitată şi nu vor există motive serioase să refuz. Cei care m-au presat şi şantajat ieri să renunţ, nu au făcut decât să-mi arate ce intenţii reale au. Nu am vrut să fac jocul nimănui, a celor care mă sunau să-mi spună să nu cânt pentru că vor fi bombe sub scenă sau a celor care îmi spuneau că voi fi huiduită şi murdărită în presă, aşa cum le-au spus şi colegilor mei artişti din România. Eu cânt pentru oameni, indiferent de convingerile lor, eu cred în muzică şi în stările pozitive pe care ea le crează, nu mă interesează politică voastră murdară şi războaiele voastre”, scrie interpreta.
”Urăsc să fiu şantajată aşa cum au făcut unii ieri, urăsc să mi se impună decizii, de aceea am ales să fac ce ştiu eu mai bine, să cant şi să bucur oamenii”, mai scrie Grodienco îndemnându-i pe cei care i-au critacat pe interpreţi să nu învrăjbească oamenii.

În plus, ea anunţă că onorariul de la concertul de el îi va dona persoanelor nevoiaşe. ”Banii încasaţi pentru acest concert îi voi dona unor oameni copii nevoiaşi şi voi face public acest moment. Este răspunsul meu la mitocănia celor care m-au şantajat şi presat zilele acestea”.

Natalia Gordienco se referă şi la un mesaj care a fost transmis de pe contul sau de twitter, menţionând că nu-i aparţine şi îşi exprimă regretul că unele instituţii de presă l-au preluat fără să verifice autencitatea. ”A apărut o postare falsă pe twitter, probabil din partea celor care m-au şantajat şi ameninţat ieri în diferite forme. Din păcate unii jurnalişti au preluat informaţia falsă fără să o verifice cu mine”.  

timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *